Bienvenido/a a SaharaLibre.es
Bienvenido/a a SaharaLibre.es

El Semáforo de la Historia

Agenda del Sahara

Septiembre 2023
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Hoy no hay eventos.

Sugerir un evento Sugerir un evento

Login

Nickname

Contraseña

Código de Seguridad: Código de Seguridad
Teclea Código de Seguridad

¿Todavía no tienes una cuenta? Puedes crearte una. Como usuario registrado tendrás ventajas como seleccionar la apariencia de la página, configurar los comentarios y enviar los comentarios con tu nombre.

Enlázanos

SaharaLibre.es QR

Diari de Tarragona

Contribución de Anonimo el Miércoles, 12 de abril de 2006, a las 01:46:09


Tema: Opinión - Enviado por Anonimo
OpiniónArticle que ha sortit avui a la pàgina del Diari de Tarragona: http://www.diaridetarragona.com/

 Cambrils acollirà aquest estiu infants sahrauís dels campaments de refugiats de Tindouf
L'àrea de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Cambrils ha reprès la campanya de suport a les famílies que acullen nens i nens sahrauís dels campaments de refugiats de Tindouf.
La campanya vol ampliar aquest estiu el nombre de famílies acollidores davant l'extrema necessitat que pateix el poble sahrauí després de les inundacions que van patir a principis d'any.

La campanya solidària vol donar a conèixer, en primer lloc, la realitat del poble sahrauí mitjançant l'arribada dels nens i nenes participants a les colònies d'estiu i la seva relació amb les famílies catalanes. També pretén impulsar l'apropament entre els pobles sahrauí i català, establir un intercanvi cultural entre infants d'ambdós països i facilitar l'accés a una atenció sanitària general a tots els participants del projecte i especialitzada per als que ho necessitin.

A la vegada, la iniciativa d'àmbit català donarà suport polític al procés d'autodeterminació del poble sahrauí i possibilitarà que 'milers de nens que no tenen altre horitzó que un desert dur i inhòspit, puguin sortir-ne durant unes setmanes, rebre assistència sanitària, i el que és més important, viure en el caliu de les nostres famílies'.

Des de fa anys, Cambrils (Baix Camp) dóna suport a les colònies sahrauís d'estiu, l'any passat va acollir dos xiquets. Aquest any vol repetir la campanya i ampliar el nombre de famílies acollidores, davant l'extrema necessitat que pateix el poble nord-africà després de les catastròfiques inundacions que van patir a principis d'any'.

L'Ajuntament de Cambrils ha convocat a les possibles famílies interessades, conjuntament amb una agrupació local d'amics del poble sahrauí, organitzen una sessió informativa per explicar els passos, requeriments, implicacions i tot el que cal saber per acollir un infant sahrauí durant els mesos d'estiu. La reunió tindrà lloc el proper 20 d'abril, a les vuit del vespre, al Centre Cultural i Ocupacional.

Compartir esta noticia

Enlaces Relacionados

· Más Acerca de Opinión
· Noticias de prada


Noticia más leída sobre Opinión:
RASD-TV

Votos del Artículo

Puntuación Promedio: 0
votos: 0

Por favor tómate un segundo y vota por este artículo:

Excelente
Muy Bueno
Bueno
Regular
Malo

Opciones

"Login" | Entrar/Crear Cuenta | 0 Comentarios
Los comentarios son propiedad de quien los envió. No somos responsables por su contenido.

No se permiten comentarios Anónimos, Regístrate por favor
No olvides que todo lo que sea de SaharaLibre.es puedes usarlo en tu web o blog.
Trabajamos por y para el Pueblo Saharaui - No somos nadie.
Licencia de Creative Commons
Este obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-CompartirIgual 3.0 Unported.
Esta licencia afecta a toda la web de Saharalibre.es a EXCEPCIÓN DE LAS NOTICIAS E IMÁGENES DEL SEMAFORO, cuyos derechos corresponden a las fuentes citadas en las mismas.