Agenda del SaharaJornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí (Xàtiva-2012)

Fecha del evento:martes, febrero 14, 2012***** Agenda - Efemerides
Fecha final:viernes, marzo 02, 2012
Tipo de acontecimiento:Exp. y representaciones   Exp. y representaciones
Comentarios:

VI Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí Més informació al nostre bloc: http://amicsahaxativa.blogspot.com

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva reprén les activitats de sensibilització i difusió de la problemàtica sahrauí amb la celebració de les sisenes Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí.

Les jornades serveixen per tal de donar a conéixer la realitat sahrauí, els seus problemes i la situació en la qual viu.

Si les Jornades de Solidaritat de l’any passat van estar enfocades als drets humans al Sàhara Occidental, enguany fem “una mirada cap els campaments de refugiats sahrauís”. Per aquest motiu hem pensat desenvolupar les VI Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí entre el 14 de febrer i el 2 de març de 2012, i porten per títol “Una mirada cap els campaments de refugiats sahrauís” i que es realitzaran a Xàtiva i a Genovés.

Cal assenyalar que aquestes activitats sempre es fan el més pròxim al 27 de febrer que és el dia de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica (R.A.S.D.).

Casa de Cultura de Xàtiva Sala Columnes
Del 14 al 23 de febrer Dimarts 14 de febrer, a les 19:30 h. Inauguració de l’Exposició Auditori Municipal de Genovés Sala d’Exposicions

Del 24 de febrer al 2 de març

Divendres 24 de febrer, a les 19:30 h. Inauguració de l’Exposició VI Jornadas de Solidaridad con el Pueblo Saharaui Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva retoma las actividades de sensibilización y difusión de la problemática saharaui con la celebración de las sextas Jornadas de Solidaridad con el Pueblo Saharaui.

Las jornadas sirven para dar a conocer la realidad saharaui, sus problemas y la situación en la que vive. Si las Jornadas de Solidaridad del año pasado estuvieron enfocadas a los derechos humanos en el Sáhara Occidental, este año hacemos "una mirada hacia los campamentos de refugiados saharauis". Por este motivo hemos pensado desarrollar las VI Jornadas de Solidaridad con el Pueblo Saharaui entre el 14 de febrero y el 2 de marzo de 2012, y llevan por título "Una mirada hacia los campamentos de refugiados saharauis" y que se realizarán en Xàtiva y Genovés.

Cabe señalar que estas actividades siempre se hacen el más próximo al 27 de febrero que es el día de la proclamación de la República Árabe Saharaui Democrática (RASD).

Enviado por Anonimo el 12/02/12 y aprobado por 1KalenderMx v1.4.d © by shiba-design.de