Agenda del SaharaIV JORNADAS DE SOLIDARITAT AMB EL POBLE SAHRAUÍ

Fecha del evento:jueves, febrero 25, 2010
Fecha final:domingo, marzo 14, 2010
Tipo de acontecimiento:Congresos-Jornadas   Congresos-Jornadas
Comentarios:

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva és un col•lectiu que porta realitzant els darrers anys unes jornades de solidaritat amb el poble sahrauí, en les quals s’han realitzat exposicions de fotografia, xarrades, pel•lícules i documentals, presentacions de llibres… Per a les pròximes Jornades del 2010 (les quartes) hem pensat que el fil conductor fora la dona sahrauí. Per aquest motiu hem pensat desenvolupar les IV Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí entre el 25 de febrer i el 14 de març de 2010, coincidint amb dos dates significatives: 27 de febrer és el dia de la proclamació de la R.A.S.D i el 8 de març és el Dia Internacional de la Dona Treballadora, i es realitzaran a la Casa de Cultura de Xàtiva.

Les activitats que hem programat són les següents:

- Exposició fotogràfica: “Dones sahrauís: Una mirada de gènere al Sàhara” de la fotògrafa Marisa Martil i del fotògraf José Miguel Alfonso. Sala Entresól. Inauguració: dijous 25 de febrer, a les 20 h.

- Documental: “Tuizza, entre mujeres” d’Antonia Montaner i de Pablo G. Guillén. Saló d’Actes. Dijous 4 de març, a les 20 h.

- Conferència: “Com viuen les sahrauís?” a càrrec de Dones Joves Sahrauís. Saló d’Actes. Dijous 11 de març, a les 20 h. Us esperem a tot@s!

Enviado por Anonimo el 19/02/10 y aprobado por 1KalenderMx v1.4.d © by shiba-design.de